Trailer

Fluturimi Mbi Teatrin Shqiptar (2023) – Trailer

“Fluturimi mbi Teatrin Shqiptar” është një shfaqje me ngjarje të emocionuara dhe karaktere të jashtëzakonshme, që do të shpërthejë me muzikë, valë energjie dhe performanca të mahnitshme aktoriale.

Autor: Jeton Neziraj
Regjia: Erson Zymberi
Muzika: Irena Popovic
Koreografia: Krenare Nevzati
Skenograf: Ardian Kadriu

Kostumet: Yllka Brada

AKTORË: 
Shkëlqim Islami
Mirsad Abazi
Egzona Salihu
Musa Isufi
Faton Ibrahimi
 
Organizator: Jakup Jakupi, Fidan Alili
Inspicient: Gjilsime Ajdini Aziri
Asistent: Ibër Deari
Piano: Erdi Shahini
Ndriçimi: Sefedin Murseli & Zvonimir Micevski
Zërimi: Asllan Fazliu

Trailer by LUMIERE FILMS

See our other portfolio

Other Portfolio

39 Shkallët (2019) – Trailer

Trailer

My Wife’s Husband (2022) – Trailer

Trailer

The Game of Love and Chance (2021) – Trailer

Trailer

Lavirja e denjë për respekt (2021) – Trailer

Trailer